کيارش اقتصادي در ادامه خاطر نشان کرد: از جمله عمليات مرمت ميتوان از مرمت خانهها و فضاهاي احياء شده، سقفها، راهآبها و آبريزگاههاي بومي، آسياب، درها و درگاهها و سنگچينها نام برد.
وي اضافه کرد: همچنين اقداماتي براي احياي فضاي بومي خانهها و مهمانپذيرهاي شخصي، پايگاه (اقامتگاه، دفتر)، مهمانسرا، فروشگاه صنايع دستي، موزه مردمشناسي، نمايشگاه و مرکز اسناد، رستوران، کارگاه و نمايشگاه هنرهاي سنتي انجام شد.
وي از جمله عمليات پژوهشي انجام شده در پايگاه به پژوهش در مورد فرهنگ جامع ميمند، نقشهبرداريها، شناسايي آثار طبيعي و مصنوع منطقه، گزارش جامع معماري(فارسي و انگليسي)، آسيابها، مردمشناسي و زبان و گويش(پژوهشکده زبان و گويش)، جامعهشناسي و جمعيت، ادبيات عامه، پزشکي سنتي، خوارک، گياهان دارويي، نمونههاي ديگر معماري دستکند در ايران و جهان اشاره کرد.
اقتصادي در پايان حضور مداوم کارشناسان در روستا به منظور لمس شيوه زندگي بومي و ارتباط با مردم و مسئولين، نگاه همه جانبه و چند رشتهاي در مقياس ملي و بينالمللي به ابعاد گوناگون اجرايي، مديريتي، پژوهشي، حفاظتي و .... در روستا و پرورش نيروهاي کارآزموده متخصص در محيط پويا، ملموس، و چندرشتهاي و ايجاد مرکز اسناد و مدارک علمي و فني پويا و به روز را به عنوان اهداف پايگاه عنوان کرد./119
انتهای پیام/